Αλέξης Τσίπρας από Θεσσαλία: «Καλώ τον Μητσοτάκη να συζητήσει με τους αγρότες, όπως έκανα εγώ το 2016 στο Μαξίμου, αντί να φέρνει τα ΜΑΤ» (photo+vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Περιοδεία στη Θεσσαλία, πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ζητώντας από την κυβέρνηση μέτρα για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματά τους λόγω ακρίβειας με τη σφραγίδα Μητσοτάκη.

Μετά τη σύσκεψη που είχε με τους εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στο δημαρχείο του Δήμου Κιλελέρ, ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου είναι δίκαια αιτήματα. Διότι, αυτή τη φορά, δεν διακυβεύεται λιγότερο κέρδος. Αυτό που διακυβεύεται είναι η παραμονή στα χωράφια, στην ύπαιθρο. Είναι αν θα συνεχίσουν να παράγουν. Και αυτό… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.