Ο ακροδεξιός Γερμανος Βέμπερ ξεπληρώνει το “χρέος” στον Μητσοτάκη με παραπομπή Κύρτσου στο “πειθαρχικό” του ΕΛΚ – Φοβερό τρολάρισμα Βέμπερ στο twitter μετά την παρέμβαση για Κύρτσο

(Πηγή: thefaq.gr)

Μοναδικό “σύμμαχο” και σωσίβιο σωτηρίας στην ακροδεξιά μαριονέτα που ηγείται του ΕΛΚ, τον Μάνφρεντ Βέμπερ βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίδειξη αυταρχισμού και δυσανεξίας στην κριτική στην κυβέρνηση με την διαγραφή του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου.

Την οφειλόμενη στήριξη που του προσέφερε κατά την (αποτυχημένη) εκστρατεία του για την εκλογή του στο τιμόνι της Κομισιόν φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ξεπληρώσει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού σε πλήρη συντονισμό με την ελληνική κυβέρνηση, σχεδόν κατήγγειλλε τον ευρωβουλευτή, Γιώργο Κύρτσο.

Ο προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού, Μάνφρεντ Βέμπερ, προχώρησε σε ανάρτηση στα κοινωνικά του δίκτυα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.