Βαθιά “τοξικός” Πρωθυπουργός που όσο αποκαλύπτεται γίνεται πιο ακραίος! Χυδαία κατασυκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ σε διεθνές φόρουμ – «Είναι επικίνδυνος για τη Δημοκρατία»

(Πηγή: thefaq.gr)

Πρωτοφανή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μάλιστα από το βήμα διεθνούς φόρουμ στο οποίο συμμετείχε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Νάνσι Πελόζι, και η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Κριστίνε Λάμπρεχτ, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επικίνδυνο για τη Δημοκρατία, ισχυριζόμενος ότι επί διακυβέρνησής του προσπάθησε να ελέγξει τη δικαιοσύνη και τα ιδιωτικά ΜΜΕ.

«Το 2015 εκλέξαμε την πρώτη λαϊκιστική κυβέρνηση στην Ευρώπη (…). Το 2019 οι Έλληνες επέλεξαν να εκλέξουν το κόμμα μας με απόλυτη πλειοψηφία γιατί η Δημοκρατία και οι θεσμοί αντιστάθηκαν. Υπήρξαν προσπάθειες από την προηγούμενη κυβέρνηση να ελέγξει τα ιδιωτικά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.