Νέα υπονοούμενα Κύρτσου: “Μου έκανε εντύπωση ότι ο Μητσοτάκης με διέγραψε για το θέμα της Novartis.Θα μπορούσε να με διαγράψει για εκατό άλλους λόγους – Μιλάμε για ηθική και πολιτική κατάπτωση” (ηχητικό)

(Πηγή: thefaq.gr)

«Έχω υποχρέωση να μιλήσω γιατί η χώρα πάει σε λάθος κατεύθυνση», επισήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο ο Γιώργος Κύρτσος ευρωβουλευτής – μέχρι πρότινος – της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σήμερα διεγράφη από το κόμμα του.

Στον Γιάννη Ανδρουλιδάκη εξήγησε πως αποθέωνε την κυβέρνηση όταν αυτή πήγαινε καλά στο πρώτο εξάμηνο της πανδημίας αλλά πλέον δεν γίνεται να μην κάνει κριτική για τα θέματα της ενέργειας, των τιμών, του πληθωρισμού, της Novartis, τους 26.000 νεκρούς από τον κορονοϊό.

Έφερε μάλιστα σαν παράδειγμα τους Βρετανούς συντηρητικούς, τους βουλευτές του κόμματος του Μπόρις Τζόνσον, που ζήτησαν την παραίτησή του μετά τις αποκαλύψεις για τη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.