Αδ. Γεωργιάδης: «Η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη γιατί η Αριστερά διαχρονικά εμπόδιζε όλα τα έργα προόδου»! Εφιάλτες βλέπουν πλέον στην κυβέρνηση με τις εκλογές που πλησιάζουν ταχύτατα

(Πηγή: thefaq.gr)

Εφιάλτες βλέπουν πλέον στην κυβέρνηση από την κατάρρευση της οικονομίας και την εκτόξευση της ακρίβειας σε δυσθεώρητα ύψη που σε συνδυασμό με τις δυσώδεις υποθέσεις αλλά και την τραγωδία μακράς διαρκείας της πανδημίας, προοιωνίζονται απίστευτο “μαύρισμα” στις κάλπες που όλοι πλέον ομολογούν ότι έρχονται πολύ νωρίτερα από κάθε πρόβλεψη.

Τελευταία τους ελπίδα μπας και ξαναστήσουν πάλι το “τυφλό” αντιΤσίπρα και αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο! Με παραλογισμούς, με ψέματα, με fakenews, με μονταζιέρες!

Σε έξαλλη κατάσταση ο Άδωνης Γεωργιάδης πρωί πρωί στον  Αυτιά το τερμάτισε, όταν βρέθηκε στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να απαντήσει στη σκληρή κριτική που άσκησαν συνομιλητές του σε τηλεοπτικό πάνελ στον ΣΚΑΪ στην κυβέρνηση για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.