Ο Θάνος Τζήμερος του “Δημιουργία Ξανά” μιλάει στο news.makedonias.gr

Ο επικεφαλής του Συνασπισμού “Δημιουργία” των κομμάτων “Δημιουργία Ξανά” και “Νέα Δεξιά”, κ. Θάνος Τζήμερος, μίλησε έκτακτα το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 στο online ραδιόφωνο (radio.makedonias.gr) του news.makedonias.gr, στην εκπομπή του Λουκά Καβακόπουλου και της Γωγώ Καρανίκα “Συναντήσεις”.

Στην ανοιχτή συζήτηση που κράτησε περίπου 45 λεπτά, ο κ. Τζήμερος μίλησε επί όλων των θεμάτων χωρίς κανένα δισταγμό, απαντώντας με το γνωστό του ξεκάθαρο και επιθετικό τόνο στις ερωτήσεις των παρουσιαστών, τονίζοντας τις θέσεις του Συνασπισμού και του κόμματός του, “Δημιουργία Ξανά”.

Ο κ. Τζήμερος τόνισε τις πάγιες θέσεις του για την απαγόρευση του ΚΚΕ, για την απαγόρευση του Συνδικαλισμού στο Δημόσιο, για την απαγόρευση εισόδου στους ξένους στην Ελλάδα, και απάντησε τι θα κάνει αν και όταν το κόμμα του βρεθεί σε θέση εξουσίας.

Καθώς τα θέματα αυτά χωρούν μεγάλη συζήτηση και αντίλογο και ο διαθέσιμος χρόνος της εκπομπής ήταν περιορισμένος, οι “Συναντήσεις” δεσμεύονται ότι θα ξαναμιλήσουν σύντομα μαζί του, σε εκπομπή που θα ανακοινωθεί και θα δέχεται ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό!

Δείτε το βίντεο της συζήτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.