Δράμα Μητσοτάκη … προφητεύει ο Κύρτσος: “Αν συνεχίσει στην ίδια γραμμή η ΝΔ θα ηττηθεί στις εκλογές … Ανεξαρτήτως αποτελέσματος την επόμενη ημέρα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ θα συγκλίνουν στην αντικατάστασή του”

(Πηγή: thefaq.gr)

Βαθαίνει τη ρήξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιώργος Κύρτσος μετά τη διαγραφή του. Ο πρώην πλέον γαλάζιος ευρωβουλευτής απελευθερωμένος πλέον από τα δεσμά της κομματικής ευπείθειας προχωρεί σε πλήθος συνεντεύξεων αλλά και δημόσιων αναρτήσεων όλο και πιο αιχμηρών για το πρόσωπο του ίδιου του Πρωθυπουργού. Σε μία μάλιστα συγκεκριμένα προχωρά στην διαπίστωση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πλέον χάσει πλήρως την πρωτοβουλία των αποφάσεων στο πολιτικό παιχνίδι καθώς αφενός αδυνατεί να διαχειριστεί την κρίση την οποία ο ίδιος προκάλεσε με λάθη και παραλείψεις του, αφετέρου δεν μπορεί να κυβερνήσει ούτε να πάει σε εκλογές. Και αυτό γιατί – όπως… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.