Ο Χατζηδάκης πανηγυρίζει για την καθιέρωση “4ήμερης εβδομάδα εργασίας”, μόνο που ξεχνάει να μας πει ότι στο Βέλγιο εφαρμόζεται χωρίς μείωση μισθού!!!

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ο κ.Χατζηδάκης προκαλεί με ψέματα επιχειρώντας να κάνει το μαύρο άσπρο, κατά την προσφιλή μέθοδο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», τονίζει σε δήλωσή της η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, σχετικά με τη δήλωση του Υπουργού Εργασίας για την καθιέρωση της 4ήμερης εβδομάδας εργασίας στο Βέλγιο.

Η δήλωση της Μ. Ξενογιαννακοπούλου
Ο Υπουργός Εργασίας που κατήργησε το οκτάωρο, επέβαλε τις ατομικές συμβάσεις και την απλήρωτη εργασία, θέσπισε τις ανεξέλεγκτες απολύσεις, διέλυσε το ΣΕΠΕ, υπονόμευσε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, και ποινικοποίησε το δικαίωμα στην απεργία, ζητά τώρα και τα ρέστα! Ισχυρίζεται ότι τάχα ο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.