Πυρά Ανδρουλάκη: “Η κυβέρνηση έχει ξεμείνει από καύσιμο! Απαιτείται αλλαγή πορείας και διαφανής αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης

(Πηγή: thefaq.gr)

Nα αξιοποιηθεί με σωστό τρόπο το Ταμείο Ανάκαμψης για να ενισχυθεί η ανθεκτικότητα και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, με άρθρο του στην εφημερίδα «Η Καθημερινή της Κυριακής».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ η αδυναμία αντιμετώπισης των συνεχών κρίσεων, επιτείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη για αλλαγή πορείας.

«Η κυβέρνηση προχώρησε στην τέταρτη μεγαλύτερη δημοσιονομική επέκταση στον κόσμο ως ποσοστό του ΑΕΠ, ξοδεύοντας το 25% του εθνικού εισοδήματος, χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα», αναφέρει ενω παράλληλα σημειώνει ότι «το χρέος παραμένει το υψηλότερο στην Ευρωζώνη, το εμπορικό έλλειμμα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.