Ν. Φίλης στο «Βήμα» : “Προκάλεσε αχρείαστη εσωστρέφεια ο Τσίπρας με την πρότασή για εκλογή προέδρου και ΚΕ από το σύνολο των μελών – Ούτε ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πότε θα αναγκαστεί να κάνει εκλογές”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Σπρώχνουν τη χώρα σε μια νέα χρεοκοπία μετά τις εκλογές και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέο μνημόνιο», υποστηρίζει ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Φίλης σε συνέντευξή του στο «Βήμα» και τον δημοσιογράφο Άρη Ραβανό.

Ο ίδιος εκτιμά ότι «η φθορά της ΝΔ και προσωπικά του πρωθυπουργού θα συνεχιστεί και οι εξελίξεις προοιωνίζονται ραγδαίες. Εκλογές όμως, ούτε ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πότε θα αναγκαστεί να κάνει».

Υποστηρίζει ακόμη ότι «στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν δυο αντίπαλα κοινωνικοπολιτικά σχέδια: της Δεξιάς και της Αριστεράς. Μέσα στην κοινωνική πόλωση της κρίσης, παγκοσμίως, δεν υπάρχουν κεντρώες λύσεις»

Ο κ. Φίλης αναφέρεται στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της επόμενης προοδευτικής κυβέρνησης για να αλλάξει άμεσα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.