Κώστας Βαξεβάνης για τη συνέντευξη Τσακαλώτου στην “Καθημερινή”: Έθεσε θέμα αμφισβήτησης και έδωσε σήμα για ένα μελλοντικό γιουρούσι – Δεν μίλησε για την Αριστερά, τον προσυνεδριακό διάλογο, τον τρόπο διακυβέρνησης, αλλά για τον αρχηγό του κόμματος”

(Πηγή: thefaq.gr)

Με ένα πολύ οξύ, αλλά και “έξω από τα δόντια” άρθρο, ο Κώστας Βαξεβάνης τα κάνει “πενηνταράκια” … με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην εφημερίδα “Καθημερινή”! Ο εκδότης του Documento πέρα από όλα τ΄ άλλα, επισημαίνει το καίριο, που δεν είναι αλλό από το ότι ο πρώην ΥπΟικ και για πολλούς επικεφαλής της εσωκομματικής αμφισβήτησης (“Ομπρελα”) των επιλογών του Αλέξη Τσίπρα, δεν άσκησε κριτική πολιτική ή ιδεολογική, αλλά προσωπική στον πρόεδρο του κόμματος. Επιχειρεί δηλαδή να αποδομήσει την εικόνα του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην δημόσια σφαίρα, βάζοντας ουσιαστικά “υποθήκη” για την αμφισβήτησή του στο μέλλον.

Το… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.