«Καταπέλτης» ο Αλέξης Τσίπρας για το πάρτι απευθείας αναθέσεων 6,7 δισ. σε 22 μήνες: «Πρόκειται για γιουρούσι, για πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα με τη σφραγίδα Μητσοτάκη»

(Πηγή: thefaq.gr)

Την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας, στη σκιά των αποκαλύψεων που έχουν προκαλέσει οργή στους πολίτες ότι η κυβέρνηση των «αρίστων» προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις ύψους σχεδόν 6,7 δισ. ευρώ μέσα σε 22 μήνες.

Το πώς αντιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι «πραιτωριανοί» του τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, αποκαλύπτεται με τον αριθμό «ρεκόρ» που έφτασε το ύψος των απευθείας αναθέσεων, «δωράκια» σε «φίλους» του, μέσα στους 22 μήνες διακυβέρνησής του. Την ίδια στιγμή ωστόσο, τα νοικοκυριά και ο ελληνικός λαός έχουν «γονατίσει» από την ακρίβεια, και η κυβέρνηση τους δουλεύει μέσα στα πρόσωπά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.