Χρ. Σπίρτζης: Συνεργασία όλων ενάντια στην οπαδική και κάθε μορφή βίας, με πράξεις και όχι με λόγια – Ομολογία αποτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής του «Νόμου και Τάξης»

(Πηγή: thefaq.gr)

Τα σημερινά… μισά και κατόπιν εορτής μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, σχολίασε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, τονίζοντας πως «είναι μια σαφής παραδοχή της παταγώδους αποτυχίας της ακραίας συντηρητικής πολιτικής του “νόμου και της τάξης” που εφαρμόζει δογματικά εδώ και 30 μήνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Η παλαιοκομματική πρακτική της υπερστελέχωσης των τμημάτων της «Τήρησης της Τάξης» με 4.500 κατ’ εξαίρεση, ρουσφετολογικές προσλήψεις και με πρόσθετες ρουσφετολογικές μετακινήσεις, όχι μόνο δεν απέδωσαν καρπούς στην Ασφάλεια του Πολίτη, αλλά οδήγησαν στα τραγικά αποτελέσματα της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού και στα συνεχιζόμενα περιστατικά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.