Με μια ακόμα τραγωδία ξεκινάει η εβδομάδα: 88 νεκροί από κορονοιό τη Δευτέρα (συνολικά 25.417 θάνατοι) αλλά η κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη στην ιδιωτικοποίηση των Νοσοκομείων τα απογεύματα και στην απόλυση χιλιάδων υγειονομικών

(Πηγή: thefaq.gr)

Άλλη μια “μαύρη” Δευτέρα με 88 συμπολίτες μας να έχουν χάσει τη ζωή τους από τη μάχη με την πανδημία (συνολικά 25.417 θάνατοι)!

Συγκεκριμένα, σε 18.094 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κοροναϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Σήμερα, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, ανακοινώθηκαν 88 θάνατοι, ενώ διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται 460 ασθενείς.

Νωρίτερα ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι σε συνεργασία με την αναπληρώτρια υπουργό Μίνα Γκάγκα «επανεξετάζουμε συνολικά τις εργασιακές σχέσεις εργασίας στο ΕΣΥ και σε σχέση με τους ιδιώτες γιατρούς. Θέλουμε να ανοίξουμε θεσμοθετημένα τη δυνατότητα ιδιωτών γιατρών να παρέχουν υπηρεσία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.