«Θα πληρώνουμε χρόνια τον σούπερ manager Μητσοτάκη – Μπλόφα η σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ για να προκαλέσει πολεμική ψύχωση και να καλύψει τα οικονομικά του ίχνη»

(Πηγή: thefaq.gr)

Με ένα… μπαράζ αναρτήσεων στα social media, ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, ρίχνει τα «βέλη» του κατά του «σούπερ manager Μητσοτάκη» για την έκτακτη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ με αφορμή τις ανησυχητικές εξελίξεις στην Ουκρανία και την πολιτική της κυβέρνησης στο ζήτημα της ενέργειας.

«Ο κύκλος των ιδιοτελών Yes Men του Μαξίμου και του οικονομικού επιτελείου έχει τεράστια ευθύνη για την κατάρρευση της οικονομίας», τονίζει ο ευρωβουλευτής.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει «ακριβή μπλόφα Μητσοτάκη» τη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ, εξηγώντας: «Η σύγκλιση ΚΥΣΕΑ για ουκρανικό,ακριβή μπλόφα Μητσοτάκη. Το πρόβλημα κυρίως οικονομικό λόγω των εμπνευσμένων ενεργειακών επιλογών του σούπερ manager. Δημιουργεί πολεμική ψύχωση για να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.