Επίθεση Βενιζέλου στον Μητσοτάκη και για λογαριασμό Σαμαρά: “Του εύχομαι να μην γίνει «προ-μνημονιακός» πρωθυπουργός”! Αιχμές και για Κ. Καραμανλή αλλά και … Κ.Σημίτη! (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην επανεμφάνισή του στο φιλόξενο περιβάλλον του MEGA και της Νίκης Λυμπεράκη, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Εμφανώς ενοχλημένος με την φράση του Πρωθυπουργού πρόσφατα στη Βουλή “εγώ δεν θα γίνω κ Τσίπρα ένας μνημονιακός Πρωθυπουργός”, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και α/δρος της κυβέρνησης το 2013-2014, εριξε τα βέλη του στον Πρωθυπουργό και για λογαριασμό του Αντώνη Σαμαρά, Πρωθυπουργού εκείνης της περιόδου: «Εμένα θα με ενδιέφερε να μην είμαι προ-μνημονιακός πρωθυπουργός, γιατί οι προ-μνημονιακοί πρωθυπουργοί φέρνουν την ευθύνη για την κρίση»! Και συμπλήρωσε «οι μνημονιακοί έσυραν το κάρο της ευθύνης υπό τραγικές συνθήκες».

Με… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.