Στην … αναφορά (Βουλή) βγάζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Κώστα Καραμανλή για το προβληματικό και πανάκριβο “λευκό βέλος” και τις κυβερνητικές αβλεψίες στις «άγονες γραμμές» του ΟΣΕ

(Πηγή: thefaq.gr)

Ερώτηση για την υλοποίηση της -δις ανανεούμενης επί Ν.Δ.- σύμβασης δημοσίου – ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις «άγονες γραμμές», σε ό,τι αφορά στον μηχανισμό παρακολούθησής της και την πορεία των προβλεπόμενων επενδύσεων από μέρους της ιδιωτικής εταιρείας, καθώς και τους όρους της νέας σύμβασης, η υπογραφή της οποίας καθυστερεί χαρακτηριστικά, κατέθεσαν 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Στο κείμενο της ερώτησης, η οποία κατατέθηκε με πρωτοβουλία του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκου Παππά, τονίζεται πως, παρότι ο Κ. Καραμανλής διατείνεται ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.