Ιταμή ενέργεια: Το “διαΝΕΟσις” του Κυριάκου Πιερρακάκη έφτιαξε βίντεο για τις κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα και «ξέχασε» τον Κρέτσο, δημιουργό του νόμου!

(Πηγή: thefaq.gr)

(ΣΣ: Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, “εκλεκτός” του Κυρ. Μητσοτάκη και του Γρ. Δημητριάδη, που σύμφωνα με ρεπορτάζ φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ αναλαμβάνει κεντρικό επικοινωνιακό ρόλο στο Μαξίμου για τις πρόωρες κάλπες και θα είναι στο νέο Επικρατείας της ΝΔ, ως το κεντροαριστερό “εξαπτέρυγο” του νεοφιλελευθερισμού, κατά το παρελθόν εργάστηκε ως διευθυντής ερευνών του ανεξάρτητου, μη κερδοσκοπικού οργανισμού έρευνας και ανάλυσης “διαΝΕΟσις”..) 

Από το βίντεο λείπουν οι μεγάλοι παραγωγοί του χώρου, ενώ συμμετέχει το ΕΚΟΜΕ- ο οποίος δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΕΚΟΜΕ  προωθεί στο διαδίκτυο την «έρευνα» της «διαΝΕΟσις» στην οποία δεν αποτυπώνονται τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τη διάταξη για το 50%… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.