Μετριοπαθή τα πρώτα “αντίποινα” Μπάιντεν σε αυτό που χαρακτήρισε “εισβολή στην Ουκρανία”: Κλιμακωτά μέτρα οικονομικής φύσεως ανάλογα με την επέκταση των Ρώσων – “Μόνον “νατοικό” έδαφος θα υπερασπιστούμε” ξεκαθάρισε | | the FAQ

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε μετριοπαθέστερους τόνους από ότι αναμενόταν σύμφωνα με τις διαρροές από δυτικά Μέσα, το διάγγελμα Μπάιντεν απέναντι σε αυτό που ονόμασε “εισβολή στην Ουκρανία” των Ρώσων. Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι στρατιωτική εμπλοκή θα υπάρξει μόνον για να υπερασπιστούν νατοικό έδαφος, ενώ οι μίλησε για σκληρές μεν αλλά μόνον οικονομικές κυρώσεις και μάλιστα κλιμακούμενες ανάλογα με την επέκταση της εισβολής των Ρώσων στο ουκρανικό έδαφος όπως την αποκαλεί. Πρώτο χτύπημα που ανήγγειλε στην ρωσική οικονομία αφορά στη διαπραγμάτευση του ρωσικού χρέους, αλλά και κυρώσεις σε κορυφαίους Ρώσους ολιγάρχες στη Δύση (πάγωμα λογαριασμών) τους οποίους τους συνδέει απόλυτα με τον ιδιο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.