Ουκρανικό: Ακύρωσε τη συνάντηση με τον Λαβρόφ ο Μπλίνκεν – Φόβοι για περαιτέρω στρατιωτική κλιμάκωση και ανοιχτή σύγκρουση

(Πηγή: www.documentonews.gr)

«Τώρα που βλέπουμε ότι η εισβολή άρχισε και ότι η Ρωσία απέρριψε καθαρά τη διπλωματία, δεν έχει κανένα νόημα μια συνάντηση σε αυτό το στάδιο» δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν αρνούμενος να συναντηθεί αύριο Πέμπτη όπως ήταν προγραμματισμένο με τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, μετά την αναγνώριση από τη Μόσχα ως ανεξαρτήτων κρατών των δύο αποσχισθεισών αυτοανακηρυγμένων Λαϊκών Δημοκρατιών στην ανατολική Ουκρανία.

Η αναγνώριση των «Λαϊκών Δημοκρατιών» του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ από τη Ρωσία, δυναμίτισε το ήδη εκρηκτικό τοπίο ανατρέποντας τις γεωπολιτικές ισορροπίες μεταξύ Δύσης και Ρωσίας. Ο φόβος ότι επίκειται στρατιωτική κλιμάκωση στην Ουκρανία, προ των πυλών της… Πηγή (Πηγή: www.documentonews.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.