Ένα μοναδικό εργαστήριο αφιερωμένο σε όλες εσάς που είστε μητέρες και πιθανόν να σκέφτεστε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση, η ήδη έχετε κάνει τα πρώτα σας βήματα ως επιχειρηματίες!

Εκδήλωση από τους Mumpreneurship και Challedu

Ένα μοναδικό εργαστήριο αφιερωμένο σε όλες εσάς που είστε μητέρες και πιθανόν να σκέφτεστε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Ή ήδη έχετε κάνει τα πρώτα σας βήματα ως επιχειρηματίες! Ελάτε να δοκιμάσετε το app που έχουμε φτιάξει για εσάς στα πλαίσια του Erasmus + έργου Mumpreneurship
Χρησιμοποιώντας το app μας θα γνωρίσετε σύγχρονες γυναίκες επιχειρηματίες. Επίσης, θα δοκιμάσετε δημοφιλή εργαλεία σε παιχνιδοποιημένη μορφή.
Και… φυσικά θα συμβάλετε καθοριστικά στην βελτιστοποίηση του εργαλείου που φτιάχνουμε για όλες τις μητέρες σαν εσάς!
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 03 Μαρτίου 2022 μέσω της πλατφόρμας zoom.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες! Για να συμμετέχετε θα πρέπει να διαθέτετε συσκευή Android (tablet/smartphone). To app είναι στην αγγλική γλώσσα.
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Για την εγγραφή σας συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα!
https://forms.gle/hrqfHTJMJV4jST7h8
Σας περιμένουμε!
#mumpreneurship #erasmusplus #enterepreneurship #apptesting

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλες τις μητέρες (επιχειρηματίες και μη), σε εκείνες που θα ενδιαφερόταν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και πιθανόν ήδη να το έχουν τολμήσει.
Το εργαστήριο πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου Erasmus + έργου Mumpreneurship
Project Number: 2020-1-SE01-KA202-077922
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Κωνσταντίνα Ιακώβου, Project Manager & Researcher στην εταιρεία Challedu

konstantina@challedu.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.