Παρέμβαση Σρέντερ: “Λάθη και από τις 2 πλευρές αλλά δεν δικαιολογείται η χρήση στρατιωτικών μέσων! Να μην διαρραγούν όμως οι εναπομείναντες πολιτικοί και οικονομικοί δεσμοί της κοινωνίας των πολιτών από τις κυρώσεις”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Πρέπει να τερματιστούν το συντομότερο ο πόλεμος και τα συνδεδεμένα με αυτόν δεινά για τους ανθρώπους στην Ουκρανία. Αυτό αποτελεί ευθύνη της Ρωσίας», δήλωσε ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ, υψηλόβαθμο στέλεχος των ρωσικών ενεργειακών κολοσσών. Ο κ. Σρέντερ έκανε λόγο για «λάθη και από τις δύο πλευρές», τονίζοντας ωστόσο ότι «τα συμφέροντα ασφαλείας της Ρωσίας δεν δικαιολογούν τη χρήση στρατιωτικών μέσων».

«Πολλά έχουν ειπωθεί τα τελευταία χρόνια σχετικά με λάθη και παραλείψεις στη σχέση μεταξύ Δύσης – Ρωσίας. Και υπήρξαν πολλά λάθη – και από τις δύο πλευρές. Αλλά και τα συμφέροντα ασφαλείας της Ρωσίας δεν δικαιολογούν τη χρήση στρατιωτικών μέσων»,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.