Δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία 100 Ρώσων μεγιστάνων ο Τζόνσον! “Όλοι τους μεγάλοι κατασκευαστές που στηρίζουν τη μηχανή του πολέμου του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Συνολικά, θα επιβάλουμε δέσμευση περιουσιακών στοιχείων σε βάρος περισσότερων από 100 νέων οντοτήτων και προσώπων πέραν των εκατοντάδων άλλων που έχουν ήδη ανακοινωθεί», είπε ο Τζόνσον σε βουλευτές.

«Αυτό περιλαμβάνει όλους τους μεγάλους κατασκευαστές που στηρίζουν τη μηχανή του πολέμου του (Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ) Πούτιν. Επιπλέον, απαγορεύουμε την Aeroflot από τη Βρετανία». Ειδικότερα, η Βρετανία απαγόρευσε σήμερα στη ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot να εκτελεί δρομολόγια προς τη χώρα αυτή, αφότου ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε την εισβολή στην Ουκρανία. Ο Τζόνσον ανακοίνωσε την απαγόρευση στο κοινοβούλιο και η βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας γνωστοποίησε ότι ανέστειλε την άδεια ξένου μεταφορέα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.