Τη Δευτέρα στα σύνορα της Λευκορωσίας η συνάντηση αντιπροσωπειών Ουκρανίας-Ρωσίας

(Πηγή: thesstoday.gr)

Σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας των Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Αλεξάντερ Λουκασένκο, η ουκρανική προεδρία εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας ότι συμφώνησε αντιπροσωπεία της να προσέλθει σε συνομιλίες με τη Ρωσία στο Γόμελ στα σύνορα με τη Λευκορωσία. Κατά δήλωση του Ουκρανού υφυπουργού Εσωτερικών, Εβγκένι Γενίν, οι συνομιλίες θα λάβουν χώρα το πρωί της Δευτέρας.

ΠροηγούμενοΗ Ρωσία έχει χάσει περίπου 4.300 άνδρες από την έναρξη της εισβολήςΕπόμενο Δήλωση Χαρδαλιά για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

«Συμφωνήσαμε ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τη ρωσική αντιπροσωπεία χωρίς προϋποθέσεις στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, κοντά στον ποταμό Πρίπγιατ» αναφέρει η ουκρανική προεδρία.Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Αλεξάντερ Λουκασένκο «ανέλαβε την ευθύνη να διασφαλίσει… Πηγή (Πηγή: thesstoday.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.