Κάτι τρέχει … Πόλεμο ξεκίνησε ο Βενιζέλος κατά του Δένδια: “Διπλωματική αστειότητα να αναλάβει πρωτοβουλία για τα Ελληνοτουρκικά η Ρωσία”

(Πηγή: thefaq.gr)

Δριμεία κριτική στους χειρισμούς του υπουργείου εξωτερικών για την ουκρανική κρίση διατύπωσε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος, που έχει διατελέσει και ο ίδιος υπουργός εξωτερικών επιτέθηκε στον Νίκο Δένδια, χαρακτηρίζοντας «διπλωματική αστειότητα» την πρόταση του νυν ΥΠΕΞ να αναλάβει η Ρωσία, εν μέσω κρίσης στην Ουκρανία, «την πρωτοβουλία για τα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό». «Δείχνει παντελή έλλειψη αίσθησης του χρόνου και των συνθηκών. Ευτυχώς, δε δόθηκε συνέχεια, έγινε αντιληπτό ότι ήταν παντελώς άσχετο με τη στιγμή και τον συσχετισμό δυνάμεων», πρόσθεσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βενιζέλος κατακρίνει τις πρωτοβουλίες Δένδια αφού, την περασμένη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.