(Πηγή: thesstoday.gr)
Η προετοιμασία των ροφημάτων και του καφέ είναι από τις πιο αγαπημένες οικιακές «εργασίες».
ΠροηγούμενοΟ Σταύρος Σιόλας έρχεται στο Block 33
Ποια είναι τα μυστικά για να επιλέγουμε και να διατηρούμε σωστά τον καφέ, το τσάι και τα αφεψήματα στο σπίτι;
Ο καφές μπαίνει στα περισσότερα σπίτια αλεσμένος. Ωστόσο, οι κόκκοι είναι η πιο σωστή επιλογή -είτε για φίλτρο είτε για εσπρέσο- γιατί έτσι είναι πάντα φρέσκος, δεν χάνει τα αρώματα και τη γεύση του και έχει περισσότερο χρόνο ζωής. Από την άλλη, το υψηλό κόστος ενός ηλεκτρικού μύλου άλεσης δεν επιτρέπει την ύπαρξή του σε όλες τις κουζίνες. Σε αυτή την περίπτωση,… Πηγή (Πηγή: thesstoday.gr)