Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σιγή ιχθύος της κυβέρνησης για Βαρβιτσιώτη: «Η σιωπή σημαίνει συμφωνία με τα λεγόμενα Βαρβιτσιώτη. Δεν ήταν άλλος ένας ατυχής αυτοσχεδιασμός υπουργού. Πρόκειται για κυβερνητική γραμμή»

(Πηγή: thefaq.gr)

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει προκαλέσει η σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επικίνδυνη δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη περί «ανατροπής» του Βλαντίμιρ Πούτιν. Υπενθυμίζεται ότι αναπληρωτής ΥΠΕΞ σε συνέντευξή του στο αμερικανικό thehill.com δήλωσε ότι οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας «αποσκοπούν στην ανατροπή του καθεστώτος Πούτιν με εσωτερική αναταραχή» – η μόνη δυτική κυβέρνηση που παίρνει δημόσια τέτοια γραμμή και δεν αποσκοπεί στον τερματισμό του πολέμου.

-Διαβάστε: Κυνική ομολογία Βαρβιτσιώτη: «Στόχος δεν είναι να τερματίσουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά να ρίξουμε τον Πούτιν»

«Έχει περάσει μία ολόκληρη μέρα από τη δημοσιοποίηση της απαράδεκτης συνέντευξης του αναπληρωτή ΥΠΕΞ κ. Βαρβιτσιώτη και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.