(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Ως και 20 λεπτά πάνω πήρε από το χθες το ψωμί, ως αποτέλεσμα των πρωτοφανών αυξήσεων στην τιμή του αλευριού.
Οι νέες παραλαβές από αρτοποιούς, όπως λένε οι ίδιοι, έχουν «καπέλο» ως και 70% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, καθιστώντας αναπόφευκτη την αύξηση στην τελική τιμή του ψωμιού. Μέχρι χθες, η τιμή μιας φρατζόλας «έπαιζε» στα 0,70- 0,80 ευρώ, φτάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις το 1 ευρώ. Από χθες, η τιμή πήρε πάνω γύρω στα 0,20 ευρώ, «φλερτάροντας» με το 1,30 ευρώ. Σημειωτέον ότι από αυτά, τα 0,15 ευρώ είναι ο αναλογών ΦΠΑ 13%.
Όπως λένε κλαδικοί φορείς, ένας συνοικιακός φούρνος επιβαρυνόταν… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)