ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 30% ΠΑΝΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ – ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ

(Πηγή: www.voria.gr)

Σε ασφυξία ο κλάδος της εστίασης με τις νέες εξελίξεις – Ανησυχία για το επόμενο διάστημα καθώς οι έξοδοι των Θεσσαλονικέων είναι περιορισμένες

Εγκλωβισμένη στο γαϊτανάκι των σχεδόν καθημερινών ανατιμήσεων στις πρώτες ύλες, βρίσκεται η εστίαση που βλέπει το λειτουργικό της κόστος να εκτοξεύεται, την ώρα που η κίνηση ειδικά τις καθημερινές κάθε άλλο παρά θετικά αποτιμάται. Είναι χαρακτηριστικό πως οι αυξήσεις στις πρώτες ύλες (μεταξύ άλλων ηλιέλαιο, κρέατα, αλεύρι, ψάρια, ζάχαρη κ.α.) έχουν εκτοξεύσει, κατά μέσο όρο, το κόστος λειτουργίας κατά 30% των εστιατορίων στη Θεσσαλονίκη.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως μία 10λιτρη συσκευασία ηλιέλαιου κόστιζε 15 ευρώ πριν από τον… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.