Σφοδρή επίθεση Τσίπρα από την Πάτρα: “Ο κόσμος ξέρει ότι πληρώνει στους λογαριασμούς τη ρήτρα Μητσοτάκη” – Μεγάλη υποδοχή από πολίτες και καταστηματάρχες

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στην αγορά της Πάτρας και είχε τη δυνατότητα κατά την περιοδεία του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, να συνομιλήσει με καταναλωτές και καταστηματάρχες για την ασφυκτική κατάσταση στην αγορά, τη δραματική μείωση του εισοδήματός τους από τις εκρηκτικές διαστάσεις της ακρίβειας και την αδυναμία πληρωμών των λογαριασμών ρεύματος που τροφοδοτούν τον πληθωρισμό σε όλη την αγορά.

Μετά την περιοδεία του ο κ. Τσίπρας έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου: «Όπου βρεθώ, σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε πόλη, σε κάθε αγορά, ίδια είναι τα προβλήματα και μεγάλη αγωνία. Έχω εδώ και καιρό μιλήσει για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.