(Πηγή: thesstoday.gr)
Με τις τιμές βασικών αγαθών να έχουν ανατιμηθεί, το πασχαλινό τραπέζι φέτος αναμένεται να είναι πιο ακριβό σε σχέση με πέρυσι.
ΠροηγούμενοΤο σχόλιο Ασκητή για τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας -Η οικογένεια πρέπει να εξεταστεί ψυχιατρικά
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ψωμί το οποίο αυξήθηκε έως και 20 λεπτά ως αποτέλεσμα των πρωτοφανών αυξήσεων στην τιμή του αλευριού. Οι νέες παραλαβές από αρτοποιούς, όπως λένε οι ίδιοι, έχουν «καπέλο» ως και 70% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, καθιστώντας αναπόφευκτη την αύξηση στην τελική τιμή του ψωμιού. Μέχρι τις 28 Μαρτίου, η τιμή μιας φρατζόλας «έπαιζε» στα 0,70- 0,80 ευρώ, φτάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις… Πηγή (Πηγή: thesstoday.gr)