Αιφνιδιασμό με εκλογές ακόμα και την τελευταία Κυριακή του Μαίου “βλέπουν” στο ΚΙΝΑΛ πίσω από την αλλαγή πλεύσης Μητσοτάκη για κυβερνήσεις συνεργασίας! Επισπεύδεται η διαδικασία κύρωσης των ψηφοδελτίων

(Πηγή: thefaq.gr)

Εκλογικό “αιφνιδιασμό” με σενάριο για στήσιμο πρόωρης κάλπης ακόμα και την Κυριακή 29 Μαίου, “βλέπουν” στο ΚΙΝΑΛ μετά την ξαφνική αλλαγη πλεύσης από τον Πρωθυπουργό που εγκατέλειψε το σενάριο “αυτοδυναμίας” και μίλησε για πρώτη φορά για ενδεχόμενο συγκυβέρνησης που θα εξασφαλίζει “σταθερότητα”! Μάλιστα θεωρούν ότι πρόκειτται για πολιτικό σχέδιο που προυπήρχε και ενεργοποιήθηκε ενόψει της απόφασης να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, καθώς θεωρούν ότι με την πρόταση για συνεργασία “αμβλυνει” τις εντυπώσεις αλαζονείας και ηγεμονισμού που δημιουργούνται αντανακλαστικά σε ένα μεγάλο κομμάτι αναποφάσιστων κεντρώων ή και κεντροαριστερών ψηφοφόρων, που το 2019 τον στήριξαν στο “αντι-ΣΥΡΙΖΑ” μετωπο, αλλά τώρα με την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.