(Πηγή: thesstoday.gr)
Εξι στους δέκα εργαζομένους δήλωσαν ότι η άνοδος των τιμών, τους έχει οδηγήσει σε μείωση της κατανάλωσης βασικών ειδών διατροφής, ενώ επτά στους δέκα επισημαίνουν ότι η άνοδος των τιμών, τους έχει οδηγήσει σε περιορισμό των δαπανών για θέρμανση, σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΕΕ και του Ινστιτούτου Εργασίας.
ΠροηγούμενοΠάτρα: Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας
Συγκεκριμένα, η ειδική θεματική έρευνα κοινής γνώμης υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Alco και απευθύνεται σε εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα για την καταγραφή-μέτρηση και τη συγκριτική αποτίμηση δεικτών κλίματος αναφορικά με την εξέλιξη των αμοιβών, την ασφάλεια της θέσης εργασίας τους και… Πηγή (Πηγή: thesstoday.gr)