Το είπε απερίφραστα ο καθηγητής Γρ. Γεροτζιάφας: Ντροπή για την κυβέρνηση, οι 13.000 νεκροί σε έξι μήνες! Όσοι λειτούργησαν με όρους κοινωνικής πρόνοιας δάμασαν την πανδημία, όσοι με το νεοφιλελεύθερο δόγμα μετράνε τεράστιες ανθρώπινες απώλειες”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Όσες χώρες έχουν λειτουργήσει με όρους κράτους πρόνοιας, έχουν καταφέρει να δαμάσουν τα πανδημικά κύματα. Όσες χώρες έχουν λειτουργήσει με το νεοφιλελεύθερο δόγμα, έχουν ως συνέπεια τεράστιες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και μία μεγάλη ρήξη στην κοινωνική συνοχή», είπε Στο Κόκκινο και στον Νίκο Ξυδάκη, ο καθηγητής Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

«Είμαστε αναγκασμένοι πια να ζήσουμε με τον κορωνοϊό. Πρόκειται για δεδομένο που υπαγορεύεται από την ίδια τη φύση καθώς ο κορωνοιός είναι εκδήλωση της φύσης. Η εμπειρία που έχουμε μέχρι σήμερα είναι ότι δεν μπορούμε να αναχαιτίσουμε το φυσικό αυτό φαινόμενο. Επίσης μέχρι σήμερα έχουμε από επιστημονικής… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.