Με την Έλενα Ακρίτα οι οργανώσεις ΛΟΑΤΚΙ+ και ΣΥΡΙΖΑ: «Στάθηκε κι εκείνη στο πλευρό μας για να μας υπερασπιστεί, όταν γίναμε “καρικατούρες” στις επιθεωρήσεις του κ. Μάρκου Σεφερλή»

(Πηγή: thefaq.gr)

Με αφορμή την καταδικαστική απόφαση της Έλενας Ακρίτα, μετά από την προσφυγή του Μάρκου Σεφερλή, τόσο η ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσο και οργανώσεις της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στη δημοσιογράφο, καθώς όπως τονίζουν, συνειδητά και σταθερά με την αρθρογραφία της, «η Έλενα Ακρίτα είναι μια πραγματική υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Ο Μάρκος Σεφερλής κέρδισε αγωγή που είχε κάνει εναντίον της δημοσιογράφου και της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ για σκληρή κριτική που είχε ασκήσει σε κείμενό της για τον κακοποιητικό λόγο, που εκφέρει εν είδη πλάκας και χιούμορ μέσα από τα κείμενά του. Με την αγωγή ζητούσε χρηματική αποζημίωση 100.000… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.