Τσουχτερή ανάρτηση Τσίπρα με αφορμή την γενική κινητοποίηση των εργαζομένων: “Να βάλουμε τέλος στον κατήφορο των αυξήσεων στα … τιμολόγια και της απόγνωσης” (Video)

(Πηγή: thefaq.gr)

«Οι τρομακτικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ενέργειας έχουν φέρει νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες σε απόγνωση. Σε συνδυασμό με τις εξίσου πολύ μεγάλες αυξήσεις στα τρόφιμα βασικής κατανάλωσης, στα καύσιμα αλλά και στα ενοίκια, αυτή η απόγνωση σε πολλές περιπτώσεις μετατρέπεται σε απελπισία»,

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την περιοδεία του στο Ηράκλειο Κρήτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει: «Πρέπει να βάλουμε όμως ένα τέλος, ένα φραγμό σε αυτό τον κατήφορο. Για αυτό και εμείς ζητάμε εκλογές, προκειμένου να υπάρξει μία λύση με προοδευτική κυβέρνηση και κοινωνικό πρόσημο».

«Και για αυτό πιστεύουμε ότι και καμία άλλη δύναμη, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως προοδευτική δεν μπορεί να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.