Κατέστρεψε τις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας η κυβέρνηση της ΝΔ! Σφοδρή απάντηση της Μόσχας στην απέλαση των 12 διπλωματών: “Εχθρική κίνηση της Αθήνας, θα απαντήσουμε κατάλληλα”

(Πηγή: thefaq.gr)

Κατέστρεψε τις παραδοσιακές σχέσεις δεκάδων ετών με την Ρωσίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σε μια εντελώς αναίτια και αψυχολόγητη ενέργεια, χθες προχώρησε στην ξαφνική απέλαση 12 Ρώσων διπλωματών στην Αθήνα, ενω σημειώνεται ότι την προηγούμενη ημέρα είχε προηγηθεί η επίσκεψη της απεσταλμένης της Ουάσινγκτον Βικτόρια Νιούλαντ, στον Πρωθυπουργό αλλά και το ΥΠΕΞ! Επισημαίνεται ότι τις γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές ισορροπίες με την Ρωσία στην περιοχή διαφύλασσαν ως κόρη οφθαλμού επί δεκαετίες ακόμα και στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου με την Δύση, ακόμα και οι συντηρητικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα.

Σκληρή απάντηση στην ελληνική κυβέρνηση δίνει η Ρωσία μετά την απέλαση των 12 διπλωματών της πρεσβείας… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.