Μητσοτάκης και Τασούλας με τους νεοναζί του Αζόφ, αλλά οι Έλληνες εφοπλιστές με το … πετρέλαιο του Πούτιν (και καλά κάνουν). Ρόμπιν Μπρουκς: Το 60% των φορτίων από ελληνικά καράβια 5 πλοιοκτητών

(Πηγή: thefaq.gr)

Μπορεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής να έχουν πλέον την αποκλειστικότητας των μοναδικών θεσμικών ηγετών του πλανήη που χειροκρότησαν μέλη του νεοναζιστικού Τάγματος του Αζόφ, αφού πρώτα τα προσκάλεσαν στην ελληνική Βουλή, αλλά – ευτυχώς – οι Έλληνες εφοπλιστές διατηρώντας την κοινή λογική, συνεχίζουν και μάλιστα κλιμακώνουν τις αμοιβαία επωφελείς μεταφορές φορτίων καυσίμων με την Ρωσία του Πούτιν!

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ρόμπιν Μπρουκς, Οικονομικό Διευθυντή στο Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο, στις 3 Απριλίου, σχεδόν το 60% του ρωσικού πετρελαίου βρίσκεται σε τάνκερ ελλήνων εφοπλιστών. Σημειώνεται πως, σύμφωνα πάντα με το γράφημα, στις 27 Φεβρουαρίου, τρεις μέρες μετά την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.