Νέο ηχηρό ράπισμα στην αναλγησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη από Δικαστική απόφαση – σταθμό: Δεν κόβεται το ηλεκτρικό ρεύμα αν δεν πληρωθεί η Ρήτρα αναπροσαρμογής!

(Πηγή: thefaq.gr)

Ηχηρό ράπισμα στην αναλγησία και τον κυνισμό της διακυβέρνησης Μητσοτάκη έβαλε το Ειρηνοδικείο Αθηνών! Με προσωρινή διαταγή βάζει φρένο στο ενδεχόμενο να διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα, εάν δεν εξοφληθεί και η «ρήτρα αναπροσαρμογής», η νομιμότητα της οποίας αμφισβητείται. Στο δικαστήριο προσέφυγε επιχειρηματίας, για να εμποδίσει τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην επιχείρηση του, καθώς δεν πλήρωσε το υπέρογκο ποσό της «ρήτρας αναπροσαρμογής», που συμπεριελήφθη στους λογαριασμούς του ρεύματος

Ιστορικό
Ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Αλεξανδρούπολη είχε συνάψει τον Απρίλιο του 2021 σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με ιδιώτη πάροχο στην οποία είχε ρητά συμφωνηθεί σταθερή τιμολόγηση.

Αιφνιδίως τον Οκτώβριο 2021 ο πάροχος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία και ζήτησε να τροποποιηθεί… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.