Το υπερβολικό αλάτι μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο θανατηφόρων ασθενειών

(Πηγή: www.gossip-tv.gr)

Αρκετοί από μας ίσως καταναλώνουμε περισσότερο αλάτι από ό, τι σκοπεύουμε σε καθημερινή βάση καθώς αλάτι εμπεριέχουν τροφές όπως το ψωμί, τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα, τα τσιπς, οι τυποποιημένες σάλτσες τα dressings σαλάτας και πολλά άλλα τρόφιμα που συνήθως δεν φαίνονται τόσο ανθυγιεινά με την πρώτη ματιά. Το αλάτι χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό γεύσης καθώς και για τη διατήρηση των τροφίμων. Στην πραγματικότητα το αλάτι βρίσκεται σχεδόν σε κάθε επεξεργασμένο φαγητό και οι παρενέργειες της αλόγιστης κατανάλωσης μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία.

Το υπερβολικό αλάτι μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο θανατηφόρων ασθενειών

Όλοι μπορεί να χρησιμοποιούμε περισσότερο αλάτι άθελά μας καθώς δεν… Πηγή (Πηγή: www.gossip-tv.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.