(Πηγή: www.gnomionline.gr)
Μία διοργάνωση του Επιμελητηρίου Έβρου που ήταν αφιερωμένη στους προσφυγικούς πληθυσμούς και την τοπική γαστρονομία. Ποντιακά εδέσματα, αλλά και γεύσεις από Αίνο, Απολλωνιάδα, Σαμοθράκη και Χιλή Μαύρης Θάλασσας
Το Επιμελητήριο Έβρου τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο ενσωμάτωσης της Αλεξανδρούπολης στον εθνικό κορμό, με ένα διήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στους προσφυγικούς πληθυσμούς της πόλης και την τοπική γαστρονομία.
Το φεστιβάλ ονομάστηκε «Γη και Ύδωρ», όπως αυτά που έλαβαν οι πρόσφυγες όταν έφτασαν στο τότε Δεδέαγατς και τα οποία αξιοποίησαν για να παράξουν στην πόλη, να προοδεύσουν, να εργαστούν και να της δώσουν πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχει σήμερα.
Το φεστιβάλ έλαβε χώρα το… Πηγή (Πηγή: www.gnomionline.gr)