Απαντήσεις από τον Μητσοτάκη σχετικά με το λογισμικό παρακολούθησης Preadator και τις συμβάσεις με την εταιρεία KRIKKEL ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

(Πηγή: thefaq.gr)

Απαντήσεις σχετικά με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και το λογισμικό Predator ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά τις νέες αποκαλύψεις, καλώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει τις απόρρητες συμβάσεις με την εταιρία KRIKEL.

«Οι αποκαλύψεις για την προμήθεια από το Ελληνικό Δημόσιο του λογισμικού παρακολούθησης «predator» παίρνουν πλέον μορφή χιονοστιβάδας» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι «την προηγούμενη εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της Google ότι η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που έχουν προμηθευτεί το «predator», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση και οι κρατικές υπηρεσίες δεν είχαν και δεν έχουν κανενός είδους συναλλαγή με οποιονδήποτε συνδέεται… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.