Φοιτητές, νεολαία, πολίτες απαντούν στo επιτελικό κράτος Μητσοτάκη: Δυναμική και μαζική πορεία στη Θεσσαλονίκη μετά το όργιο καταστολής στο ΑΠΘ (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Δυναμικά απάντησαν χιλιάδες άνθρωποι στην αστυνομική καταστολή, μετά και τα έκτροπα της Πέμπτης στο ΑΠΘ, όπου τραυματίστηκε ένας φοιτητής, ενώ άλλοι δύο προσήχθησαν βίαια.

-Διαβάστε: Έκτακτη Είδηση: Αστυνομικοί τραυμάτισαν σοβαρά φοιτητή με οβίδα κρότου – λάμψης στο #ΑΠΘ ! Αιμόφυρτος ο σπουδαστής στην άσφαλτο!

Φοιτητικοί σύλλογοι απηυθύναν κάλεσμα για συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία στην Θεσσαλονίκη, μετά τον τραυματισμό του 20χρονου φοιτητή. Ήδη σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες περισσότερα από 1.000 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και κατέβηκαν στο δρόμο το απόγευμα της Πέμπτης.

«Κάτω τα χέρια από το Άσυλο, το Άσυλο ανήκει σε όλο το λαό», ένα από τα χαρακτηριστικά συνθήματα των διαδηλωτών που… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.