Και απατημένοι και δαρμένοι εξαιτίας του Μητσοτάκη! Πως βγαίνουμε διπλά χαμένοι από τη συμφωνία με τη Γερμανία και την δωρεά τεθωρακισμένων στην Ουκρανία! Ο Νίκος Τόσκας ξεφτιλίζει τις πομπές της κυβέρνησης

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε ακόμη μια δυσμενή, για τα συμφέροντα της χώρας συμφωνία, εξελίσσεται η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να στείλει ξανά εν κρυπτώ επιπλέον όπλα στην Ουκρανία και ταυτόχρονα να λάβει ίσο αριθμό Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης γερμανικής κατασκευής τύπου Marder.

Όπως επισημαίνει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποστράτηγος εν αποστρατεία Νίκος Τόσκας, με την απόφαση η Γερμανία να στείλει όπλα στην Ουκρανία μέσω της Ελλάδας, τελικά η χώρα παίρνει τα γερμανικά τεθωρακισμένα, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα να πληρώνει τα ανταλλακτικά, την αναβάθμιση και τη συντήρησή τους.

«Ποιος είναι το κορόιδο;» αναρωτιέται ο Νίκος Τόσκας, με ανάρτησή του στα social media, αφήνοντας σαφείς αιχμές για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.