Ανύπαρκτη η πολυφωνία ακόμη και στη δημόσια τηλεόραση; Βρήκαμε τον «ένοχο»! Ο κορονοϊός φταίει που τα κανάλια παίζουν μόνο κυβέρνηση και ΝΔ σύμφωνα με τον Οικονόμου (vid) 

(Πηγή: thefaq.gr)

Για το ζήτημα της έκθεσης του ΕΣΡ για την… μονοκρατία Μητσοτάκη στα κανάλια, που αποδεικνύει την ανύπαρκτη πολυφωνία και το γεγονός ότι ακόμα και η δημόσια τηλεόραση αφιερώνει τηλεοπτικό χρόνο σε συντριπτικά ποσοστά στον κυβερνητικό ή φιλοκυβερνητικό λόγο, μίλησε ο Γιάννης Οικονόμου.

– Διαβάστε: “Οποιος νομίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, χρειάζεται γιατρό”! Γκρέμισε τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης – Ανήσυχος και τρομοκρατημένος ο πρόεδρος του «Νιάρχος», Ανδρέας Δρακόπουλος για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, για την κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου, που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΡ, η προβολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη ξεπερνά το 80%, ενώ της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.