Πάνος Σκουρλέτης: «Δεν είναι τοξική η αντιπολίτευση. Δεν είναι τοξικό να μιλάς για τους ν. Χατζηδάκη και ν. Κεραμέως – Η πραγματικότητα είναι αυτή που αναγκάζει την κυβέρνηση σε εκλογές» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

«Η κυβέρνηση υπερμεγέθυνε με την πολιτική της το υπαρκτό διεθνές πρόβλημα της ακρίβειας, όντας δέσμια συμφερόντων, κυρίως στον χώρο της ενέργειας, και ιδεοληψιών. Με λάθος στρατηγική απέναντι στην ακρίβεια, αφού δεν μείωσε τους φόρους στα καύσιμα για να μειώσει τις πληθωριστικές πιέσεις, δημιούργησε μία πραγματικότητα που πιέζει να οδηγηθούμε σε εκλογές», επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», με τους δημοσιογράφους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα.

Ακολουθούν σημεία της συνέντευξης:

Κάθε φορά που ακούω κάποιον από τη ΝΔ να μιλάει τις τελευταίες ημέρες, ολοένα και περισσότερο πείθομαι ότι πάμε σε εκλογές…. Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.