Στο έλεος του Θεού (αφού αγνοείται η Πολιτική Προστασία) και της Κλιματικής Αλλαγής, Σκύρος, Κρήτη, Θάσος αλλά και Αττική: Πλημύρισαν δρόμοι, έπεσαν δέντρα – αγνοούνται 2 κολυμβητές στην Χαλκιδική

(Πηγή: thefaq.gr)

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί τη πολλές περιοχές της χώρας. Το Σάββατο οι καταιγίδες χτύπησαν Θεσσαλονίκη, Θάσο, Κρήτη και Σκύρο. Τα φαινόμενα έφτασαν και στην Αττική το απόγευμα του Σαββάτου. 

Στην Κρήτη, τη Θεσσαλία και τη Σκύρο έχουν σημειωθεί σημαντικές ζημιές από τις καταιγίδες και τις χαλαζοπτώσεις, ενώ σε πλήρη εγρήγορση και επιφυλακή βρίσκονται Αρχές και κάτοικοι στην Εύβοια, καθώς οι πυρόπληκτες περιοχές αναμένεται να βρεθούν το βράδυ στο πέρασμα της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος της Σκύρου, δύο γέφυρες κατέρρευσαν, ενώ επιχείρηση στήθηκε για αγνοούμενους τουρίστες.

Το ευτυχές είναι ότι οι αγνοούμενοι εντοπίστηκαν τρεις ώρες αργότερα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.