Τραγικές ώρες και στον Έβρο: Νέο μήνυμα – ολέθρου από το 112 το βράδυ της Κυριακής μετά από 4 πλέον μέρες φωτιάς (vid) – Περιφέρεται σαν την πριμαντόνα … ο Στυλιανίδης που έφτασε σήμερα (Κυριακή)

(Πηγή: thefaq.gr)

Αργά το βράδυ της Κυριακής, εστάλη νέο μήνυμα του 112 εστάλη για τους κατοίκους της Δαδιάς Εβρου, όπου η μεγάλη οικολογική καταστροφή στο Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς-Λευκίμμης-Σουφλίου συνεχίζεται.

Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στη Δαδιά – Πέρασε την αντιπυρική ζώνη

Οι συνεχιζόμενες εναλλαγές της κατεύθυνσης αλλά και της έντασης του ανέμου στην περιοχή της Δαδιάς εξακολουθούν να υποδαυλίζουν την πολυήμερη πλέον προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που στο πέρασμά της αφήνει σημαντικά λαβωμένο το Εθνικό Πάρκο.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προϊστάμενος του Δασαρχείου Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Πιστόλας, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του των όμορων του Σουφλίου δασαρχείων και με μέλη δασικών συνεταιρισμών βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.