Αέρας ανανέωσης φυσά στο εμβληματικό γαστρονομικό στέκι της Θεσσαλονίκης – Η επόμενη ημέρα για το εστιατόριο των καλοφαγάδων
Αποτελεί ένα από τα δημοφιλή γαστρονομικά στέκια της Θεσσαλονίκης, με ιστορία που μετρά δεκαετίες επιτυχίας. Ο λόγος για το ψητοπωλείο Διαγώνιος που ξεκίνησε την πορεία του το 1977 και, πριν από λίγες μέρες, το πλειοψηφικό του πακέτο πέρασε στη δυναμική ομάδα των δημιουργών του Γλυκάνισου, του Marea Sea Spirit, Stories και Iberico. Tα αδέρφια Σταύρος και Χρήστος Σωτηρούδης και ο Θεόκτιστος Σαρασίδης υπόσχονται να φέρουν αέρα ανανέωσης στην αγαπημένη Διαγώνιο, στην Πλατεία Φαναριωτών 2 και Στρατηγού Καλλάρη 13, διατηρώντας τα πετυχημένα συστατικά του… (Πηγή: www.voria.gr)