χορηγός επικοινωνίας
Την «γλυκιά» της φήμη φαίνεται ότι διατηρεί η Θεσσαλονίκη, ακόμα και εν μέσω ακρίβειας και ενεργειακής κρίσης, με τους κατοίκους της να επιλέγουν να γευτούν μικρότερες ποσότητες από τα αγαπημένα τους γλυκά παρά να τα στερηθούν.
Ρεπορτάζ: Θεοδώρα Απότα
Ερωτηθείς για το πώς διαμορφώνονται τα πράγματα στον κλάδο ο κ. Παπαδόπουλος περιγράφει με μελανά χρώματα τις συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας του υπέρογκου κόστους της ενέργειας και των ανατιμήσεων στις πρώτες ύλες. «Το ρεύμα είναι 250% πάνω συγκριτικά με πέρυσι, οι αυξήσεις στις πρώτες ύλες ξεπερνούν το 70-80% ενώ και οι τιμές των γαλακτοκομικών καταγράφουν μεγάλη άνοδο» υπογραμμίζει εξηγώντας ότι πέρυσι συγκεκριμένου… (Πηγή: seleo.gr)